Home Event

 

book et home event. Shopping med veninderne, familien, kollegaerne og naboerne - Hos dig.

 

Kan du samle minimum 8-10 af dine veninder, familiemedlemmer, kollegaer, eller måske naboer, så kan kan jeg tilbyde en oplevelse med privat shopping. 

Konceptet er enkelt og nemt, du inviterer dem du ønsker og vi kommer hjem til dig i dine egne, rolige hyggelige omgivelser og viser vores udvalg frem og giver inspiration og ærlig rådgivning.

  • Du vil som værtinde få 5% i rabat af den omsætningen som arrangementet giver, som du kan bruge på dit eget køb på dagen.
  • Alle gennemførte ordre den dag vil blive leveret til værtindens adresse, og købes der samlet for over 1.000 kr. leveres det med fri fragt. Ved mindre ordre gælder betingelser fra hjemmesiden.
  • I får på dagen mulighed for at shoppe Hymness produkter til 15%, hvilket gælder alle gennemførte ordre den dag arrangementet afholdes, (dog ikke i forvejen nedsatte varer og med forbehold for udsolgte varer).

 

Home event er et tilbud til jer som bor i Danmark og som udgangspunk på sjælland. Bor du ikke på sjælland men gerne vil have besøg af mig så send mig en mail og hør hvornår jeg er i dit område. 

 

info@upnorth-studio.com med Home event i emnefeltet.

 

Jeg holder selv til i det naturskønne Elverdams område i byen Tølløse, hvor jeg af og til holder inhouse og virtuelle events. Alle events bliver annonceret i nyhedsbrevet, på facebook og instagram.